Kærlighed for gamle og rå møbler

Personlig billedvæg

Jeg har altid drømt om at få en billedvæg, og jeg har siden, jeg boede hjemme samlet billeder sammen til det.

For hvad ville jeg hænge op i min nye lejlighed?

Jeg var i London i foråret 2013, og der startede min samling. Jeg var inde i Madame Tussauds, hvilket i øvrigt var en kæmpe oplevelse!

I shoppen til sidst, kunne man købe diverse souvenirs, hvilket umiddelbart ikke lyder fantastisk, men det var det dog alligevel for mig… Man kunne nemlig købe en del billeder af forskellige store ikoner, hvoraf jeg fandt 2 sort/hvid billeder.

Det ene af Audrey Hepburn og det andet af The Beatles. Både Audrey og The Beatles er for mig store inspirationskilder, og jeg valgte derfor at købe dem begge med hjem til Danmark.

Og dette blev så starten på min billedsamling.

Disse 2 billeder stod i lang tid på gulvet og ventede på selskab, og da jeg ikke bare er typen der køber hvad som helst, så måtte de vente i 1,5 år, inden der kom flere til.

Jeg fandt via. instagram en hjemmeside, der hed fotografiska. Denne hjemmeside havde de fineste fotos fra den ene genre til den anden. Og derinde fandt jeg et Vee Speers billede, som jeg nærmest havde ledt overalt efter! Udover dette fandt jeg også et maskulint billede af den smukke skuespillerinde Scarlett Johansson, som jeg selvfølgelig også skulle have med.

Og sådan blev 2 til 4 billeder.

Men jeg manglede stadig noget til mit billedvæg, og da jeg er lidt af en “Catwoman” fandt jeg det sjovt at købe et billede, der handlede derom. Jeg købte derfor billedet “Bat Cat” fra @lovedalesstudio, som passede perfekt til mig og min fremtidige billedvæg.

Som det sidste billede, valgte jeg at printe mit ynglingscitat ud fra min ynglingsfilm The Notebook: ” If you’re a bird, im a bird.”  – Intet mindre end smukt!

I oktober blev min drøm så endelig til virkelighed. Jeg havde nu samlet de billeder, som jeg ville have hængt op,  samt fundet personlige billeder.

– Og jeg synes egentlig, at resultatet blev ret godt!

Bedøm selv:

IMG_7004

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kærlighed for gamle og rå møbler