Bruxelles 2015

Døre i Bruxelles

Døre i Bruxelles tænker du? Kan man lave et indlæg om det?

Svaret er et stort JA. Dørene i Bruxelles skal i mine øjne have deres eget indlæg. Det fortjener de altså! Hvis man har været i London, så har man også set fine tårnhøje døre i alverdens farver, som harmonere med arkitekturen. Disse døre findes også i Bruxelles – faktisk overalt, hvilket for mig var fascinerende 🙂

Jeg tror dog, at min bror og far havde en anden mening, idet jeg hvert 2 min. stoppede op for at tage billeder af den næste farverige dør, der kom på min vej. Det stoppede mig dog ikke, og jeg endte med et helt galleri på min mobil af døre. Jeg har dog prøvet at styre mig selv og udvalgt de fineste i nedenstående galleri, da alle måske ikke deler samme fascination som mig over for noget så simpelt som fine og farverige døre.

Jeg synes desværre, at der er langt imellem farverige og inspirationsrige døre i Danmark, men det er måske også bare mig, der ikke ved, hvor jeg skal kigge efter det.

Men uden at sige mere, vil jeg dog give billederne ordet- de taler for sig selv:IMG_0255IMG_0259IMG_0363IMG_0365IMG_0368IMG_0371IMG_0370IMG_0373IMG_0393

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bruxelles 2015