Juleønsker 2015

Min lejlighed – Stuen

I denne uge læser jeg op til en eksamensopgave, jeg får på mandag. Men koncentrationen er svær for tiden, og overspringshandlinger nemme. Så Selvfølgelig kunne et indlæg lige være en overspringshandling mere!

Jeg har længe tænkt på at lave nogle indlæg med billeder af min lejlighed (studiebolig), og det kunne jo passende være i dag. Jeg har forsøgt at tage nogle optimale billeder, men lyset er ikke med mig for tiden i lejligheden. I skal dog ikke snydes for en rundvisning i min lille lejlighed alligevel!

Rundvisningen i lejligheden starter i dette indlæg ved min stue (som er i forlængelse med mit køkken og kontor – #studieboligliv).

Da jeg fik lejligheden i februar 2014, kunne jeg nærmest ikke vente med at indrette. Jeg har altid elsket at gøre mit værelse hyggeligt via interiør, dengang jeg boede hjemme, og muligheden for at gøre det samme med en hel lejlighed var en stor glæde!

I Stuen startede jeg med at købe min fine grå sofa fra sinnerup – et køb, som jeg stadig er meget glad for, idet farven harmonerer med alt og er klassisk retro. Men sofaen skulle selvfølgelig ikke stå nøgen, så dertil købte jeg 2 puder fra Hay i henholdsvis lysegrå og rosa/rød i Magasin. De står så fint sammen.
Ved siden af min sofa, står der i dag en gulvlampe fra Ikea. Jeg havde længe ledt efter en gulvlampe, der ville passe ind i min stil, og lige pludselig dukkede den mørkegrå gulvlampe frem i Ikeabladet, og den måtte jeg bare eje.

Jeg har altid været en stor fan af det romantiske og antikke look, så mit sofabord skulle selvfølgelig laves af paller, hvilket min mors daværende kæreste gjorde for mig. Pallerne var brugte og mørke i træet, som jeg bedst kan lide det.
Ovenpå pallebordet står der i dag stearinlys i lyserøde glas. Derudover ligger der et par af mine ynglingsblade – hvilket gør det nemt at nå, når man ikke orker at rejse sig fra sofaen.

På væggen over min sofa, er min billedvæg. Denne billedvæg har jeg før lavet et indlæg om, der kan findes under kategorien billeder. For mig, er det vigtigt, at en billedvæg bliver personlig.
Derfor kom der billeder op af Audrey Hepburn, som er en af mine favorit skuespillere samt The Beatles, der for mig er revolutionerende inden for musikken. På billedvæggen hænger der også et billede af en “kattemaske”, idet jeg i min venneomkreds bliver kaldt #kattedamen eller #catwoman. Derfor passede billedet også perfekt i mit hjem, idet det bringer lidt humor.

Citatet “If you’re a bird Im a bird” har jeg printet ud og hængt op på væggen ved siden af mine billeder. Det er fra en af mine ynglingsfilm “The notebook”. Citatets betydning er smukt og fuld af kærlighed!
Billedet af pigen med sommerfuglene til venstre, er lavet af en af mine favorit kunstnere Vee Speers. Hun har en helt speciel måde at udtrykke sig på, og hendes galleri med billeder, af især børn, er inspirerende.
Det sidste billede på væggen er selvfølgelig Scarlett Johansson. Hun er både en fremragende skuespillerinde, og så er hun gudesmuk og klassisk på dette billede.  #girlcrush

Jeg kæmpede i lang tid med at finde et smukt tv – bord og fandt så nogle gamle æblekasser, som jeg kunne stille mit tv på. Det er meget simpelt, men det fungerer. Jeg er ikke helt sikker på, at det er det helt rigtige endnu, men det passer godt til min palle sofabord og resten af lejligheden, så det er da en løsning indtil videre. På væggen over mit tv, hænger der forskellige billeder, hvoraf de fleste af dem er billeder, som jeg har fået via boligmagasinet. Alle billeder er sat op med glimmertape fra søstrene grene.

Her er lidt billeder af min stue: 

IMG_0495IMG_0494IMG_0493IMG_0492IMG_0487IMG_0533IMG_0486IMG_0460

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Juleønsker 2015