Min lejlighed - køkken

Min lejlighed – Kontor

Så er det igen tid til en ny visning af lejligheden. Denne gang er det mit lille “kontor”, der skal vises frem.

Jeg håber i alle har haft en dejlig Juleaften og fik, hvad i ønskede jer mest. Jeg havde selv en god en af slagsen med alt, der skal være der. Der vil snart komme et indlæg med mine gaver 😉

Men dette indlæg skal som sagt handle om mit lille “kontor”, som er i forlængelse med mit køkken. Sådan er det, når man bor i studiebolig og ikke har særlig mange kvadratmeter at bevæge sig på! 🙂

(Beskrivelser af billederne, ses under billlederne)IMG_0474IMG_0473De 2 kasser med mønster på, er fra House Doctor og står midt på mit skrivebord. Ovenpå disse kasser, er der 2 ruller med gammeldags billetter. Begge ruller er fra Søstrene Grene. Jeg er meget glad for små detaljer, så jeg kunne selvfølgelig heller ikke dy mig, da jeg fandt disse, og jeg måtte derfor have dem med hjem. De er fine og klassiske, og harmonerer godt med min retro stil.

IMG_0472Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er vild med Royal Copenhagen, og dette afspejler sig også i mit “kontor”. Her har jeg fire kontrastkrus stående – to i grå og to i lavendel. De grå bliver brugt til mine design letters farveblyanter, samt pensler, blyanter og kuglepenne. Hvor mine lavendel kontrastkrus står på min minikommode fra Ikea som pynt.

IMG_0471I min minikommode fra Ikea, er der et systemisk rod. Jeg er god til at lave bunker af rod – Men der er dog system i kaosset. Så hvis man åbner disse skuffer, vil man se dette sjove system (Det får man bare ikke lov til.)

Udover mine kontrastkrus, står der en lille skål fra Designletters. Det var egentlig et spontant køb, men et som jeg er blevet meget glad for. I Design Letters skålen ligger der to fine påskeæg fra Royal Copenhagen med sommerfugle på, som bare venter på, at det bliver den tid igen, hvor de kan være fremme. IMG_0470På mit skrivebord ligger der også en notesbog fra Hay i lyserød med guldkanter på siderne – Den måtte jeg bare eje! Ved siden af denne notesbog ligger mit penalhus som er fra Hay og et Kenzo cover til min Iphone, som i dag bliver brugt.

Billedet som ses på notesbogen, er af min mormor og bedstefar (de kunne ikke blive enige om, hvad de skulle hedde – deraf den mærkelige kombination af navne.) Billedet er et gammelt og ungt billede af dem. Jeg sad en dag og kiggede i min mormors fotoalbum og faldt over det. Der var bare noget over det, og jeg blev derfor nødt til at tage det med mig til Odense.

IMG_0468På dette billede, ses der en oversigt over mit lille “kontor”. Skrivebordet er fra House Doctor, og stolen er fra Eames. Lampen er fra Lene Bjerre og er med en lavendel skærm, der har et retro look.

IMG_0464Jeg er stor fan af magasiner som Elle og Boligmagasinet, hvilket også ses i min lejlighed, idet magasinerne er flere steder. Begge magasiner giver mig en masse inspiration, og skal derfor også være en del af min indretning.

IMG_0463Jeg har for tiden en alternativ reol for mine studiebøger. Som i kan se, er den ikke helt optimal, idet jeg i løbet af mit studie, har fået mange flere bøger, og der står derfor 2 bunker med bøger ved siden af også. Det må jeg snart finde en løsning på. Det kan være, at der skal købes nye æblekasser, eller det kan være, at der skal ske noget nyt. Det må tiden jo vise. Det kommer an på, hvad jeg finder, samt hvad der inspirerer mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min lejlighed - køkken