Chick Flicks

Min lejlighed – soveværelset

Så blev det igen tid til en visning af min lejlighed, og denne gang er det dét sidste rum i lejligheden, som bliver vist – soveværelset. Hvilket også betyder, at dette indlæg er slutningen på indlæg med rundvisning af lejligheden for nu. (Der vil dog stadig fremkomme en masse billeder af lejligheden med nye køb osv.) 

Min sove værelse er meget lille og derfor fylder min seng, karlekammerskab samt tøjstativet hele værelsets størrelse.

IMG_0455På det første billede, ses min fine lille natlampe fra Ikea til ca.150 kr, hvilket jo er et røverkøb! Den er praktisk, idet den kan sættes på hylder osv, så man ikke er så afhængig af at lave en masse huller i væggene. Desuden er den jo også, efter min mening, smuk!
Ved siden af min seng, står der en retro skammel fra house doctor, hvor der for det meste ligger en bog, som kan give mig dårlig samvittighed over mangel på “hyggelæsning”. Jeg har det med at fortælle mig selv, at jeg skal blive bedre til at læse noget mere hver måned, og jeg har en teori om, at det hjælper, at bogen ligger lige ved siden af min seng. Det kan være teorien virker engang…

IMG_0458Karlekammerskabet har jeg købt af min søde moster, og derefter malet det hvidt, så det passede bedre i min hjem. Skabet var før afsyret.

Ovenpå karlekammerskabet, står der 2 retro kufferter fra house doctor som, hvis jeg selv skal sige det, passer godt ind i min stil.

Kurven til vasketøjet er fra ferm living.

IMG_0457Den antikke tøjstativ er fra Chic Antique, og hvis man er meget opmærksom, kan man se, at der hænger lidt lingeri i venstre side  på tøjstativet, hvilket kun kan betyde, at jeg er lidt arbejdsskadet efter at arbejde i en lingeributik ved siden af studiet.

IMG_0456Over min seng, hænger der en hvid svævehylde med 3 forskellige billedemotiver. 2 af Audrey Hepburn og 1 af Marilyn Monroe. 2 meget klassiske billeder samt tidsløse figurer.

IMG_0454Sengen kunne være redt noget finere, men det er bare en ting, jeg er lidt sløset med herhjemme! Sengetøjet er fra Ikea og puderne fra Susanne Schjerning.

Hvor de 2 håndfigurer i vinduet, er fra Hay.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Chick Flicks