Farverige huse

Brandts – Painting of the 1960s

IMG_1354
(Udstillingen er netop afsluttet)

Jeg nåede lige at se udstillingen; Painting of the 1960s, inden denne blev afsluttet, hvilket jeg var meget glad for, idet jeg fandt denne ret så interessant.

Fokusområderne var: Kunsten. Oprøret. Hverdagen.

 

Det handlede om “De glade 1960ere”. På Brandts’s hjemmeside lyder beskrivelsen således;

“Udstillingen tager sit afsæt i en tid, hvor et fænomen som Eksskolen og kunstnere som Per Kirkeby, Poul Gernes og Bjørn Nørgaard sætter nye standarder for hvor kunst og hverdag møder hinanden. Det danske kunstliv bevæger sig ind i populærkulturens masseproducerede billeder og kunstnere skaber værker, der både favner de nye medier, det farverige og det konceptuelle udtryk. Painting the 1960s maler med andre ord et billede af årtiet, der både dyrkede foranderligheden og eksperimentet.” (Brandts) 

Udstillingen var både farverig og vild, samt fin i sort/hvid. Disse kontraster var jeg meget glad for. Jeg kunne især godt lide de sort/hvide dansebilleder, der var, hvor et af dem ses i galleriet nedenfor. Derudover var jeg meget fascineret af de meget iøjenfaldende farver, hvilket også medførte en del af billeder:

 

IMG_1398

IMG_1391

IMG_1392

IMG_1397

IMG_1394

IMG_1387

IMG_1388

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Farverige huse