Kramboden i Nedergade

Glimmerpressen

Skærmbillede 2016-03-03 kl. 20.06.24

Ovenstående billede indeholder et link til Glimmerpressens seneste Glimmerdance, hvis i trykker på billedet, så kommer videoen frem, hvor jeg og mine radioværtkollegaer laver glimmermoves – enjoy!

Som mange af jer nok har fundet ud via min instagram, så laver jeg faktisk også radio ved siden af mit studie og min blog. Jeg fik i oktober æren af at blive radiovært på programmet; Glimmerpressen ved Odense Studenterradio.

Radioprogrammet; Glimmerpressen startede jeg sammen med 3 andre piger fra mit studie på Medievidenskab. Vi fik godkendt vores koncept og fik lov til at sende mandag i lige uger fra 20-21, og vi elsker det! Vi er i dag 3 radioværter. Og jeg er spændt på vores rejse og udvikling i programmet.

Programbeskrivelse:
Glimmerpressen er en odenseansk presse, som kaster glimmer over hverdagens finurligheder og skæve emner. Vi tager fat i forskellige tematikker og tilføjer dem vores helt egen glimmerkryderi. Presseholdet består af 3 forskellige kvinder med deres forskellige synsvinkel på hverdagens spørgsmål og tematikker. Alt sammen med et glimt i øjet og selvfølgelig med input fra programmets dejlige lyttere.

I kan følge mig og de andre værter på facebooksiden; Glimmerpressen, samt så vil jeg også begynde at dele en masse fra programmet her på bloggen. Håber i vil tage godt imod det. Jeg er selv ret stolt af vores program, og den udvikling vi allerede har gjort os.

I kan som sagt høre Glimmerpressen mandage i lige uger fra 20-21. Programmet kan høres via app’en; Odense Studenterradio – OSR. Via Odense studenterradios hjemmeside; www.osr879.dk eller via. FM87,9 hz.

Vores podcast fra d.22 februar befinder sig nederst i dette indlæg, og i denne podcast er tematikken; Fordomme.

IMG_1461

 

IMG_0523

I kan herunder hører Glimmerpressens podcast fra den 22. februar, hvor tematikken er; fordomme:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kramboden i Nedergade