Min inspirationsbog

Sommerhus // GetAway

IMG_1537

 

Jeg kom i går til Vestjylland efter en lang dag med UNI, arbejde og Radio. Jeg kom med toget meget sent mod Esbjerg – og var faktisk først i Esbjerg 00:30. Ved at ankomme ved denne tid, er det nødvendigt med en aftale om at blive hentet, idet det ellers ikke kan lade sig gøre at komme videre, da der simpelthen ikke går flere regionaltoge derfra ved den tid. Heldigvis hentede min kære far mig og kørte os ud i et sommerhus, hvor mine brødre også er.

Her skal jeg tilbringe tirsdag og onsdag, og planen er ren afslapning. Jeg har virkelig haft brug for at holde lidt fri. Bare at stå op og overveje, hvad dagen skal gå med uden at have planer, som jeg ellers altid har. Det er altså en god idé engang i mellem. Man kan hurtigt få lavet så mange aftaler, at man glemmer at holde fri i hovedet.

Her i marts har jeg ekstra travlt. Ud over mit studie, eksamensforberedelser og arbejde, så er jeg ved at skrive min ansøgning til den et-faglige kandidat i Medievidenskab, og det går der altså meget tid med. Så at komme i sommerhus og få et pusterum fra virkeligheden er altså tiltrængt hæhæ.

Og at kunne hygge mig med min familie, spille alverdens brætspil (det gør jeg altså for lidt – det er jo vildt hyggeligt), gå lange ture langs stranden, få den friske luft fra vesterhavet, samt at se gode film er altså en god form for ferie i mine øjne.

Hvad skal i bruge jeres påskeferie på? 

IMG_1535

IMG_1536

IMG_1534

IMG_1538

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min inspirationsbog