OOTD

Meget tæt på ferie og Vietnam nu

IMG_2536

Så er det lige om lidt, eller på søndag (som jo også er meeeget snart), at jeg rejser til Vietnam med to fantastiske veninder fra folkeskolen. Jeg er vildt spændt, men også nervøs for denne rejse, idet det er en helt andet måde at rejse på, i forhold til, hvad jeg før har gjort. Og der er helt sikkert nogle grænser, jeg skal overvinde, men det kommer jeg også til  – det tvivler jeg ikke på. Jeg glæder mig ekstremt meget til at se en helt andet kultur og være væk på en længere ferie, så jeg rigtig kan koble af samt opleve en masse og nyde det hele med to piger, jeg holder meget af.

Der er dog meget forberedelse til sådan en tur i form af pakning, vaccinationer osv. Og jeg tror endelig, at jeg er ved have styr på det hele. Jeg har brugt Jysk rejsebureaus pakkeliste, som guideline til, hvad der er en god ide på sådan en rejse, samt hvorledes rygsækken skal pakkes bedst muligt. Ydermere har mine to veninder og jeg lavet en fælles pakkeliste, hvor vi har tilføjet lidt her og der, som vi fandt praktiske at have med. Jeg kan kun anbefale at bruge en pakkeliste som Jysk rejsebureaus, idet denne pakkeliste virkelig er fyldestgørende med ting, du ikke vidste, du ville få brug for.

Jeg har fået lagt det meste frem på spisebordet, og mangler det sidste tøj fra vask, som bliver lagt sammen med det andet i morgen. Derefter skal jeg have pakket det hele ned i poser, så det er nemmere at finde, når jeg skal i min rygsæk samt for at mindske chancen for bedbugs! Jeg tror endelig, at jeg er ved at være klar – jeg mangler lige at hente Vietnamesiske penge (Dong) i morgen, og så tror jeg, at jeg er ved at være der. Hvilket jeg også skal være, idet jeg skal arbejde til og med lørdag.

Jeg vil selvfølgelig tage en masse billeder på mobilen, og opdatere jer, når jeg har mulighed for wifi. Dette foregår dog kun på Instagram og ikke på bloggen, idet jeg ikke har mulighed for at have min macbook med på rejsen. Så hvis i ikke allerede følger mig på Instagram, så følg gerne med på @sabinazink !

På rejsen vil jeg yderligere føre dagbog hver dag over vores oplevelser, som i selvfølgelig får et indblik i, når jeg kommer hjem igen. Jeg laver nogle blogindlæg om Vietnam til den tid med mine personlige oplevelser. IMG_2537 IMG_2538

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OOTD