On wednesdays we wear pink

Glimmerpressen – Podcast d.19 september

Så er vi igen i en lige uge, hvilket betyder at Glimmerpressen endnu engang har sendt radio! Og der er derfor et lækkert podcast til jer! I denne uges podcast går vi all in på Justin Bieber, idet vi alle tre selvfølgelig skal ind og se ham d. 2 oktober (ARGH)!
Dette forhindrer dog ikke vores faste indslag, så som “Typen du møder…” , “Ugens sladder” og “Jodel-juryen”!

Vi har allerede fået pæne ord med på vejen for denne uges podcast som følgende;

      “Kære GlimmerpressenJeg lyttede til jeres program her til aften den 19/9, og jeg vil gerne give en lille ”anmeldelse”.
Imponerende! I fik jo nærmest gjort til Beliber på en time! Jeg følte mig som lytter budt velkommen på teenagepigeværelset (særligt da I spillede ’Baby’ som det første, og da I snakkede om ’store løg’), og selvom det ’blot’ var radio, kom flere af mine sanser i gang, hvilket var en fed oplevelse. Temaet var meget gennemgående, særligt da I vælger kun at spille Biebers sange, men det blev aldrig for meget, da I inddrog flere greb som quiz, Jodel og løgsmagning. Jeg blev klogere, jeg blev hygget omkring og I fik ramt mine sanser. Det var sjovt, og selvom I nævner flere tekniske udfordringer undervejs, så bemærker man dem nærmest ikke som lytter. I har i øvrigt virkelig lækre stemmer, som passer perfekt til radio.
Jeg ser frem til at lytte med igen en anden mandag (og at få fulgt op på jeres koncertoplevelse). Lyt med nedenstående podcast”

Vi bliver så glade, når vores lyttere engagerer sig, og det motiverer os. Vi elsker at få ord og feedback på vores arbejde, så skriv endelig, hvis i har nogle ord til os, hvadenten det er ros eller ris.
XOXO, Glimmerpressen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

On wednesdays we wear pink