Jeg er altså blevet en del af Hvisk holdet

Lidt om mine inspirationskilder i modebranchen..

 

fashionforside

Jeg er, som mange andre bloggere, stor tilhænger af mode, og selvom jeg er på SU, kan jeg stadig drømme om de lidt finere klæder, som mine forbilleder inde for mode bevæger sig i. Jeg har siden, at jeg var lille været meget inspireret af tvillingerne; Mary-Kate og Ashley Olsen – faktisk så meget, at jeg havde alle deres Tre-mod-en bøger samt andre forskellige bøger, som de havde været med til at skrive. Jeg havde alle deres film, og jeg var en ivrig køber af magasiner, hvis der var en forside med dem eller en plakat, som jo var et hit dengang magasinet Olivia var i tasken hver dag. Jeg gik endda så vidt og kaldte mig selv for Ashley – jaja, hvem har ikke drømt om at være hende? Jeg kom dog over min ivrighed med alderen, dog forsvandt min fascination for tvillingerne aldrig. Jeg er i dag stadig betaget af deres stil, deres helt gennemførte og elegant stil, som i mine øjne er tidsløs og som beklædning, der burde befinde sig i alles garderober, hvis pengene er til det.

Andre inspirationkilder for mig, der er meget oppe i medierne, er Kendall Jenner og Gigi Hadid. Disse kvinder kan man jo ikke komme udenom i dag og med god grund. De gør det godt, og hvem misunder ikke den klike, de har gang i med Cara Delevingne..

Klassiske forbilleder inden for mode er blandt flere Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Twiggy og selvfølgelig Marylin Monroe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er altså blevet en del af Hvisk holdet