Glimmerpressen podcast d.24 oktober 2016

OOTD

OLYMPUS DIGITAL CAMERASå er det endnu engang tid til et OOTD indlæg, og denne gang er det min nye bluse, som jeg knuselsker, der skal vises frem.

nyebluseJeg er typen, der virkelig skal prøve en masse forskelligt i forskellige butikker før, at jeg rammer den der YES følelse med et styk beklædning. Det er absolut ikke nemt, at finde det helt rigtige, og jeg går for det meste hjem uden at være heldig.

Dette var dog ikke tilfældet i sidste uge. Jeg arbejder, ved siden af mit studie, ude i rosengårdscentret i Odense, og da jeg havde fri en time før, at butikkerne lukkede, greb jeg chancen og tog et kig rundt i centeret. Og det var uden held i de første par butikker, jeg kom forbi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg nåede til Zara, havde de fået en masse nye lækre klæder til efteråret. Mit blik fulgte de mange nye lækre varer, men det var først, da jeg så den stribede bluse, at jeg for alvor var begejstret. Den var både funktionel og klassisk. Lige mig! Den skulle bare prøves, og det blev den. Og den sad lige i skabet. Så fin til sorte højtaljede jeans, nederdele eller løse sorte bukser, som jeg har på, på billederne i dette indlæg. Jeg kan mærke, at det er et køb, jeg ikke fortryder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kan desværre ikke finde linket til blusen på Zara’s hjemmeside, men den kan i hvertfald købes i Zara til den nette sum af 179 kr, så det er vel bare om at komme afsted og hente den?

nyebluse5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Glimmerpressen podcast d.24 oktober 2016