Glimmerpressen podcast d. 28 november

En lille opdatering fra mig og et virtuelt mandagskram

img_5556

Beklager en uges stilhed herinde. I får lige en opdatering for min travle, men skønne uge. Lige pt. så er jeg i gang med at skrive to eksaminer på én gang, hvilket selvfølgelig ikke er den nemmeste balance. Jeg dog forsøgt at arrangere alle mine dage, så det hele går op en større helhed, og der ingen spildte dage er.

Derudover har jeg også travlt med at arbejde i Tryde André butikken og med fotografering til de sociale medier på Tryde Andrés Facebook, Instagram og hjemmeside, hvilket er så fedt. Jeg kan virkelig mærke, at jeg bliver bedre og bedre til at bruge mit kamera og photoshop og til at se, hvad der fungerer til brug på sociale medier! Det er så fedt, og vildt sjovt at finde forskellige locations med mine altid fotogene kollegaer!

Glimmerpressen gik i mandags på juleferie, og vi starter først op igen engang i Januar, så det er også helt mærkeligt ikke at skulle sende i aften, som vi plejer. Men også dejligt at have lidt mere tid til alle mine andre projekter. Men bare rolig, vi vender stærkt tilbage i det nye år, og i får en masse Glimmerkrydderi igen, hvilket jeg glæder mig til, samt håber i også glæder jer lidt til.

Denne uge kommer også til gå med eksaminer (jubi…), og på torsdag skal jeg og min studiegruppe filme en reklamefilm til vores fag AV-produktion, hvilket bliver en kæmpe oplevelse og sikkert også lidt af en udfordring. Desuden har vejret bare at være godt på torsdag, for vi skal filme udenfor. Så kryds lige fingrer, ikke?

Jeg skal i øvrigt til min julefrokost i år på lørdag med gode veninder og venner, og jeg glæder mig helt vildt. Det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst har været ude og svinge hofterne, så på lørdag skal jeg ikke stå stille på dansegulvet. Jeg skal have min nye blomstrede kjole på, som jeg har vist på Instagram her. Der kommer et indlæg snart om den kjole – det lover jeg. Den vokser ret hurtigt på mig, og er lidt anderledes i forhold til, hvad jeg ellers beklæder mig. Hvilket måske er en god ting.

 

img_5557

img_5558

2 kommentarer

  • Kender alt til at have to eksamensopgaver på en gang, føj! Jeg vil gerne krydse fingre for godt vejr torsdag, da min kollega og jeg også skal skyde nogle billeder til en kampange på Instagram 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sabina Zink

      Tusind tak for din tanke! Vejret holdte, og det var så sjovt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Glimmerpressen podcast d. 28 november