Podcast d. 27. Marts

Påskeferie, Vestjylland og fest i Esbjerg

pink-collage

Jeg kom i går hjem fra en travl uge både i København og Odense, og er nu virkelig klar til at slappe af med familien i Vestjylland. Jeg har faktisk Påskeferie i år, og jeg skal ikke arbejde på lørdag, som jeg ellers altid gør, hvilket er ret så lækkert. Jeg har derfor mulighed for at blive i Vestjylland meget længere, og det er altså rart. Der sker mange ting omkring mig lige nu, og så er det altså vigtigt at koble af et par dage. Ved hjælp af roen herhjemme, har jeg også mulighed for at starte med at tænke i emner og vinkler til min første eksamen i dette semester, og det er altså fint.

Men roen omkring mig, giver også en masse tanker og tid til at surfe rundt efter nye klæder og accessories , hvilket har resulteret i ovenstående collage med pæne lyserøde items, som kunne figurere fint hjemme i min garderobe. Lyserød er jo altid en god idé, så hvorfor ikke tilføje lidt ekstra?

Den står dog ikke kun på afslapning og ro i Vestjylland, denne påskeferie. På lørdag tager jeg til Esbjerg  med en god flok af pigerne fra folkeskolen. Vi er næsten alle sammen hjemme, og det skal fejres med en bytur i Esbjergs natteliv.

Hvad med jer? Har I planer denne påske? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Podcast d. 27. Marts