Påskeferie, Vestjylland og fest i Esbjerg

#tagsocialtansvar

tagsocialtansvar

 

D.30 april er der indsamlingsdag for Hjerteforeningen, og denne indsamlingsdag er vigtig! Indsamlingsdagen for Hjerteforeningen er vigtig, idet der i dag er mange danskere, der har problemer med deres hjerte. Det er en dag, hvor Danmark banker for sit hjerte, og DU kan være med til at indsamle i Danmarks hjertesag!

Ved at samle ind til/støtte Hjerteforeningen, har DU mulighed for at hjælpe til forbyggelse, patientstøtte og forskning. Ved at samle ind til/støtte denne sag, kan DU give danskere med hjertesygdomme og deres familie en bedre hverdag.

Min farmor er en af de mange danskere, der døjer med sit hjerte. Hun har for nogle år tilbage fået en pacemaker. En pacemaker er et lille stykke avanceret elektronik, som kan overtage den elektriske impuls i hjertet, hvis du har en for langsom hjerterytme.

Denne pacemaker hjælper hendes syge hjerte, så det kan holde hendes rytme igang, og denne pacemaker kan derfor redde hendes og mange andres liv. Ved at støtte Hjerteforeningen, kan DU hjælpe til forskningen i pacemakere og forbedre viden herom. Forskningen inden for pacemakere har indtil videre gjort, at der er kommet mere viden omkring, hvorledes komplikationer kan opstå, og DU kan altså være med til at forbedre behandlingen for både min farmor og mange andre.

Jeg håber, at dette indlæg kan være med til at sætte fokus på de næsten 500.000 danskere, som lever med hjerte-kar-sygdomme, og de ca. 1 million danskere, der lider af forhøjet blodtryk.

Klik her for at være med til landsindsamlingen! og #tagsocialtansvar

2 kommentarer

  • Sofia Johansen

    Kære Sabina. Jeg læste dit blogindlæg og blev glad jeg mødte indsamlere ved Føtex i går, så jeg også kunne tage socialt ansvar 🙂 Tak for en spændende blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • SabinaZink

      Det er jeg glad for at høre 🙂 Tak for de søde ord.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Påskeferie, Vestjylland og fest i Esbjerg