Bloggerbar på Privaten i Odense

Bryllup, kærlighed og magi

Jeg var i lørdags d.03-06-2017 inviteret med til et bryllup. Det var et helt specielt bryllup. Min barndomsveninde (Mette) blev gift med hendes Stefan. Mette er den første i vores store pigeflok, der er blevet gift. Det var derfor “en første gang” for mange af os barndomsveninder – Både i forhold til polterabend og bryllup i forbindelse med, hvad der skulle forberedes til begge dage. Hvad laver man af underholdning? Hvad er smartest? Hvad er sjovt, og hvad vil bruden sætte mest pris på?

Alt gik godt, og vi fik kreeret et ømt indslag til Mette og Stefan. Vi iførte os heldragter, som vi havde samlet sammen igennem mange år ved mange gymnastikopvisninger ( vi har stort set alle gået til gymnastik). Så skrev vi en sang baseret på melodien; Kloden Drejer, som vi havde vundet en pæn 3.plads med til Lunde mgp engang tilbage i 4-5. klasse. Ja, du hørte rigtigt. Vi afholdte mgp i en lille landsby – og ja, det var en stor ting dengang for sådan nogle små størrelser. Til melodien havde vi skrevet en sang baseret på hændelser i Mettes liv, som vi havde overværet, og det var intet mindre end sjovt og kikset at optræde. Og det skabte glæde og grin.

Spørgsmål som: hvordan foregår et bryllup? Er det meget formelt, eller er det nede på jorden? Mette og Stefans bryllup havde en dejlig balance, og det var rart at være bryllupgæst, og man kunne se, at de nød det. At deres dag var som den skulle være. Dagen gik hurtigt, men der var smil hele dagen, og jeg tror vitterligt, at det var en af deres lykkeligste dage. Tænk, at fejre kærligheden? At opleve kærlighed og vide, at du har fundet den rigtige. Det må være meningen med livet, og det var så stort og intimt at opleve, at jeg og de andre piger havde tårer i øjenene, da Mette gik med sin far hen af kirkegulvet i mod sin Stefan. At se glæden i hendes øjne og bagefter kigge på Stefan og se, hvordan han kiggede på Mette. Det var så fint og smukt. Det var stort at opleve. Lidt magisk.

Nedenfor kan I se et uddrag af de mange billeder, der blev taget af Mette og Stefans store dag:

 

Processed with VSCO with f2 preset

img_9161

Her er alle barndomsveninderne sammen med det lykkelige brudepar. Mange af os har fulgtes ad siden børnehaven. 

87506665-8223-49f4-85e3-7551a9a3e74c

Processed with VSCO with f2 preset

Mette strålede og var så smuk i sin brudekjole med den fine sarte brudebuket. 

img_9071

img_9051

Processed with VSCO with f2 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bloggerbar på Privaten i Odense