Bryllup, kærlighed og magi

ChriChri og København

inspiration-sab

Bloggen har længe stået stille, og det er der en helt særlig grund til. Jeg er nemlig startet som digital kommunikationsassistent hos ChriChri, og så har jeg i løbet af de seneste to måneder været i gang med eksaminer (som heldigvis er veloverstået). Og i løbet af de sidste to uger har jeg pendlet frem og tilbage  mellem Odense og København.

Nu er overskuddet tilbage! Jeg er i gang med min tredje uge hos ChriChri, og jeg knuselsker det! Og så er jeg forresten flyttet til København!! Her skal jeg bo de næste to måneder – i mens jeg er i praktik. Såå, det hele er nyt og spændende, hvilket også kræver en del energi 😉

Mine dage går hos ChriChri, og mine aftener med besøg hos veninder og familie – en rigtig god kombination for mig. Jeg nyder hvert sekund og tager alle oplevelser til mig. Jeg bruger også mine aftener på at øve mig i photoshop, og jeg kan allerede se store fremskridt, hvilket er SÅ motiverende for mig! Det er fedt, når ens kreative evner kan få lov til at folde sig ud.

Jeg føler endelig, at jeg befinder mig i det rette element, og det er den rareste følelse. Jeg glæder mig til at møde på arbejde hver dag, og tiden flyver afsted.

Dette var en lille opdatering fra mig! 

 

 

2 kommentarer

  • Hvor er det bare dejligt at læse søde Sabina! <3 Det er simpelthen også så sejt med den praktik hos ChriChri og du har bare at være stolt af dig selv! Håber du har tid en dag til fotoshoot – måske når du er hjemvendt fra KBh 🙂

    Knus J

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • SabinaZink

      Tak søde du – jeg er virkelig også stolt (og glad) <3
      Og du er da også hammersej! Så fedt, at du er taget på en solorejse. Det ved jeg slet ikke, om jeg turde gøre:-)!
      Og jeg er altid klar på en kop kaffe og fotoshoot med dig!

      Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bryllup, kærlighed og magi