ChriChri og København

Glimt fra en digital kommunikationsassistent hos ChriChri

Så blev det igen tid til et blogindlæg fra mig. Der sker så mange gode ting for mig lige nu, og jeg prøver at nyde det hele så meget som muligt. Jeg elsker min praktikplads hos ChriChri, og jeg elsker København. Jeg tænkte, at jeg i dette indlæg ville give jer et indblik i, hvad jeg f.eks. laver som ChriChris digitale kommunikationsassistent. Jeg har nedenfor fundet glimt fra den seneste uge, der har stået på events, artikler og fødselsdag:

22e13ad7-120f-406b-af88-6c47e409d4dbVi var til Hvisk X Goodiebog lancering i onsdags (d.5. juli). Her blev vi budt på drinks, mad, DJ, rooftop og goodiebox.

fa3f3be3-fcdc-45de-8141-f7104bbc0f01Og jeg fik selvfølgelig en mojito 😉

ed8d50af-ece2-45ca-aed5-b28ce6ea8731I torsdags var vi igen til et event. Denne gang var det Mykita og Agency V, vi besøgte. Her fik vi vist Mykitas sortiment af briller (som er vanvittige flotte), og så fik vi det lækreste Hawainske mad!

Processed with VSCO with f2 presetDet endte faktisk med, at jeg selv købte en brille til eventet. Jeg har i lang tid haft brug for briller, så det var vidst på tide – og så er de jo også ret fine? 🙂

img_0173I fredags tog vi afsked med en sød praktikant på det fysiske magasin, så der stod den på ekstra hygge med sandwich og kage på kontoret.

img_0200Lørdag formiddag tog jeg tilbage til Odense i min egen lejlighed, og der blev der pyntet til den store guldmedalje.

fdb6afaf-122a-487f-acf8-95e72f66c602Jeg holdte nemlig 24 års fødselsdag for mine gode veninder, og den fik ikke for lidt 🙂

fI tirsdags fejrede vi min fødselsdag på ChriChris kontor med kage, gaver og balloner. Hvad mere kan man ønske sig?

(Læg mærke til den gule kjole – jeg har altså også andre kjoler… Jeg knuselsker bare virkelig denne i øjeblikket, HAHA)

Dette var et lille indblik i, hvordan min seneste uge hos ChriChri har set ud. Nedenfor kan I læse nogle af de artikler, jeg har skrevet ovre på ChriChri.dk:

13 perfekte rejseitems til din charterferie 

Sådan udlever jeg min stylistdrøm 

Louisiana og Markberg afslører smukt samarbejde 

 

 

4 kommentarer

  • Marie

    Hvor er din fine kjole mon fra?:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise L

    Brillerne er super nice, og jeg er godt nok også VILD med din gule kjole! Så fin og sommerlig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • SabinaZink

      Tusind tak – jeg skal lige vænne mig til dem <3 Ja, den er nemlig SÅ sommerlig!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ChriChri og København