Fine rhodium smykker fra Hvisk

Postkort fra Paris #3

Så blev det tid til endnu et postkort fra Paris. Denne gang et postkort fra dag 3 i Paris, og denne dag nåede vi ret mange attraktioner.

 

Vi startede ved Louvre sammen med mange andre turister og ventede i kø i 1,5 time før, vi kom ind. Vi var ærligt lidt skuffet over museumet, men dette lå nok i hele oplevelsen omkring ventetiden, og de mange turister, der gjorde, at vi havde svært ved at gå rundt inde i museumet. Efter Louvre tog vi til Montmatre og så The Palais Garnier, som bogen( og filmen) The Phantom of the opera er inspireret af. Bygningen var selvfølgelig imponerende og forståelsen for, hvorfor netop denne bygning var valgt som inspiration, var stor. I Montmatre kom vi også forbi Moulin Rouge, som var et stort ønske for både Katrine og jeg at se. Det var altså også ret fint udefra. Vi kom dog ikke ind og så cabaret i denne omgang – det bliver næste gang, vi tager dertil.

Vi sluttede dagen af med at se Sacré Coeur, som er en hvid (SMUK!) kirke, der ligger ret så højt i Montmatre. Faktisk så højt, at vi havde en meget fin udsigt over Paris derfra. Vi var forresten også lige forbi Galeries Lafayette Haussmann, som er en luksuriøs stormagasin og her fik vi da også set på lidt Chanel og Louis Vuitton…

img_7352

img_7364 En af de mindre triumfbuer i Paris.

img_7365Louvre

img_7370 Louvre

img_7375 Louvre

img_7378
Det obligatoriske Mona Lisa billede ved Louvre

img_7380 Louvre

 img_7390 En af de mange (GODE!!) burgere, vi indtog i Paris

img_7398 The Palais Garnier

img_7404Galeries Lafayette Haussmann

img_7407 The Moulin Rouge

img_7546 The Moulin Rouge

img_7448 En af de mange fine blomsterbutikker i Montmatre

img_7452 Vi var ret fascineret af en isbutik, der solgte is formet som blomster i Montmatre

img_7464 Foran en gammel karrusel ved Sacré Coeur

img_7467 Sacré Coeur

img_7469Sacré Coeur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fine rhodium smykker fra Hvisk