Min lejlighed - soveværelset

Dubai 2016 – Dag 1

Så er det vidst på tide at fortælle lidt om min ferie til Dubai! Det var fuldstændig surrealistisk at sidde i 26 grader og sole, når der var sne herhjemme, men det var der selvfølgelig ikke noget at klage over 😉

Det er første gang, at jeg har haft eksamensfri i januar på UNI, og det fik jeg virkelig lov til at nyde via denne ferie.

Jeg vil i de næste par indlæg dele min ferie til Dubai op i dage, og starter derfor kronologisk i dette indlæg med vores første dag i Dubai. IMG_1002IMG_1010P1080001Efter en lang flyvetur med en mellemlanding i Istanbul, kom vi til Dubai og dermed også til vores hotel, som lå centralt i byen. På vores hotel havde vi en rooftop svømmepool, hvilket var lækkert, idet der derved var en brise i solbadningen. Første dag blev brugt på at sole ved poolen. Sidst på eftermiddagen gjorde vi klar til at besøge verdens største mall – Dubai mall. Dette center tog vi til via metroen, som fungerer fremragende! P1080014Dubai mall var i 4 etager, og lang fra ende til ende. Vi farede vild et par gange i centeret, idet skiltningen ikke var den bedste og idet vi måske bare ikke er de bedste sporhunde.
I Dubai mall gjorde man meget ud af kunst og særpræg. Lofterne var udsmykket med kunst i alle arter – fra lamper, der skiftede farver, til nattehimmel med stjerner osv., hvilket gjorde det helt specielt at være der.

P1080019P1080048Det var ikke kun kunsten, der gjorde Dubai mall speciel – det var også et kæmpe akvarium, der stod midt i centeret, som var 4 etager høj. I dette akvarium svømmede alle mulige forskellige slags fisk – bl.a. hajer. Vild oplevelse og meget anderledes.

P1080069Der var mange dyre samt fancy butikker i Dubai mall, bl.a. Hermes butikken. Denne butik beundrede jeg meget, idet jeg synes, at udsmykningen var noget helt særligt med disse “legetøjstoge”.

P1080077P1080016Et billede, der viser Dubai mall fra tredje sal.

P1100209Der var dekorationer i mange af butikkernes vinduer, hvilket var inspirerende.

P1100225Disse lækre makroner var at finde alle steder i centeret – fine er de, og jeg havde da enormt lyst til at købe dem alle….

P1080046Min rejsebuddy og jeg havde besluttet os for at vise varieret på ferien og valgte derfor at spise forskellige retter fra forskellige lande hver dag. Den første aften stod menuen på mexicansk mad. Vi fik kylling med grøntsager på panden samt en masse ost(mums). Til denne ret var der mini tortillas pandekager, guacamole og salsa. – Vildt lækkert!

P1080088Efter at vi havde set Dubai mall og spist mexicansk, sluttede vi af med at se det berømte springvandsshow, som foregik uden for centeret. Ved dette show blev der spillet klassisk musik, som gjorde en helt speciel stemning. Det var fuldstændig fantastisk at være en del af, og jeg kan kun anbefale andre at se det.

P1080092

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min lejlighed - soveværelset