Bloggerevent: Inspirerende aften med fokus på velvære og vinterhelbred

Dubai 2016 – Dag 3

Dag 3 i Dubai foregik med sightseeing. Vi startede med at tage op i Burj Kalifa (som er verdens højeste tårn) ved 11 tiden. Vi havde booket tid, idet muligheden for at komme op ellers var minimal. Der var som ved mange andre store turistattraktioner, lang kø hen til elevatoren, som skulle føre os op på 124 etage.
Elevatoren kunne føre os op på 1 min, hvilket jeg var meget imponeret over. Det eneste man kunne mærke, var trykken i ørene ligesom når man letter i en flyvemaskine. Det var desværre lidt skyet, da vi kom op, men det var stadig en speciel følelse at stå så højt oppe. Alt der var højt før var pludselig meget lille i forhold til. Meget surrealistisk. Og jeg som havde højdeskræk tog i en tur derop? God ide! haha, jeg var egentlig meget overrasket over, at jeg ikke fik det dårligt deroppe. Måske var det fordi, at det hele virkede meget uvirkelig og derfor ikke realistisk på samme måde som andre høje placeringer. P1100177P1100179Burj Kalifa – Et smukt syn.

P1100180Downtown Dubai!

P1100188Udsigten fra Burj Kalifa på 124 etage ned over byen.

P1100197

Efter vi havde set Burj Kalifa, fortsatte vore sightseeing, og vi tog derfor videre og så den berømte palmeø. Vi tog en taxa ud til enden på øen og stod af ved det fine hotel Atlantis, som var et syn for sig selv.
Det var meget svært at se, vi stod på en palmeø, idet øen selvfølgelig var meget større end antaget. Jeg ved ikke, hvad vi havde forestillet os – At vi kunne se palmeformen på øen?nå, men. Vi forhørte os, hvad en helikopter tur ville koste over øen – på denne måde ville vi nemlig kunne se palmeøen i fugleperspektiv. Det kostede dog ca. 2000 pr. mand, så vi blev enige om at glemme den tanke igen. Vi valgte i stedet for at tage et tog, der var løftet op, så den ligesom svævede over øen. Det var ikke meget nemt at se formen, men vi fik da en fornemmelse af den via togturen. P1100214P1100216P1100221

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bloggerevent: Inspirerende aften med fokus på velvære og vinterhelbred