Min Guide til det centrale Vietnam: Hoi an og Hué

On wednesdays we wear pink

DSC_0175“On wednesdays we wear pink”. Dette citat er fra den populære film Mean Girls, og det er lige præcis pink, og knap så meget Mean Girls, dagens indlæg handler om. Det er denne gang min fine lyserøde bomberjakke, der skal vises frem, som passede så fint i forhold til vores location. Min gode og dygtige veninde er fotografen til billederne i dette indlæg (Marie Thygesen, hvis det skulle have interesse).

DSC_0189Bomberjakken er fra 2biz og kan købes i Tryde Andrés. (I de fysiske butikker i Odense og Svendborg).

DSC_0208
Jeg er typen, der altid går i sort. Nuvel, blåt kan også komme på tale, men så bliver det heller ikke vildere end det. For så har jeg da i mindste lidt farve på – overbeviser jeg mig selv om. I august fik vi dog denne lyserøde bomberjakke i butikken Tryde Andrés (hvor jeg arbejder), og jeg var solgt. Jeg måtte eje den, og nå ja – den kunne vel også gå til en masse. Og selvfølgelig kan den det med alt mit sorte kluns. Den lyserøde bomberjakker er den perfekte kontrast til sort. Den skaber liv og farve, og jeg er kæmpe fan af den.

DSC_0210Så hvis i er ude efter en let og lækker bomberjakke, så tag da lige forbi og tjek den ud. Jeg kan love dig, at du bliver glad for den. Den er et must have i min garderobe.

DSC_0213

2 kommentarer

  • Lifestylebloggerne

    Sikke en flot jakke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • SabinaZink

      Tusind tak! Jeg er også svært vild med den 🙂 God dag til dig.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min Guide til det centrale Vietnam: Hoi an og Hué