Døre i Bruxelles

Tegneserie museum i Bruxelles

Det sidste indlæg om Bruxelles – Det lover jeg 😉

Jeg havde allerede planlagt en masse jeg ville se, da vi bestilte rejsen til Bruxelles, og et af mustsee stederne var Tegneserie museumet i Bruxelles. Jeg vidste godt, at Belgien var moderlandet til den folkekære Tintin, men jeg blev overrasket over, at de også var moderlandet for Smølferne.

Smølferne havde ligesom Tintin deres egen område på Museumet, hvor de andre tegneserie måtte “nøjes” med en lille væg. Dette gjorde dog ikke mig noget, da det var disse tegneserier, jeg var mest bekendt med. Jeg er vokset op med Smølferne via tv, pixibøger og smølfesange. Hvilket gjorde, at jeg synes stedet var vildt interessant, idet jeg kunne genkende nogle af historier, der blev vist.

Tintin er ikke en karakter, man bare kan komme udenom i Bruxelles. Han er overalt, og der findes sågar butikker, der kun sælger Tintin souvenirs. Hvis jeg skulle sammenligne ham med noget, så må det være Danmarks svar på H.C. Andersen 🙂

Inde på museumet fik man hele Tintins historie fra start til slut. Her kunne man via skemaer følge med i, hvor mange gange f.eks. Kaptajn Haddock er med i tegneserierne m.f. Der var gamle originale tegneserie, og der var store vægge malet til med Tintin karakterer.

Her er lidt billeder fra museumet: IMG_0292IMG_0295IMG_0294IMG_0298IMG_0301IMG_0310IMG_0307IMG_0304IMG_0305IMG_0326IMG_0325IMG_0262

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Døre i Bruxelles