Personlig billedvæg

Fifty Shades of Grey

 

50-shades-of-grey-_2985754k

Jeg ved godt, at jeg er lidt bagefter. Men den forrige uge har for mig været meget travl! Dette var så ensbetydende med, at jeg først havde mulighed for at se den ret så omtalte “Fifty Shades of Grey” i går.
– Better late than never right?
Da jeg satte mig i biografen, gik jeg ind med en negativ forventning, idet filmen havde fået meget kritik af forskellige anmeldere.
Jeg blev dog alligevel positivt overrasket!
Jeg valgte at se filmen som en kærlighedsfilm og ikke en erotisk film(da den ikke var det), og deraf var filmen egentlig meget god. Kærlighedshistorien om den unge Anastasia Steele og milliardæren Christian Grey fungerer langt hen af vejen. Dog virker filmen lidt akavet til tider, idet filmen er blevet ret så komisk flere steder, hvilket bogen overhovedet ikke er.
Men hvis man ser bort for det, så er det alt i alt en god og fængende film!
Øjeblikket hvor Anastasia Steele sætter sig ind i Christian Greys helikopter “Charlie Tango”, får jeg gåsehud. For i samme øjeblik spiller de fine toner fra Ellie Gouldings mesterværk “Love me like you do”, og det hele går ligesom op i en højere enhed.
-Udover fine scener i filmen som ovenstående, så er Jamie Dornan også ren eyecandy (hvis man skulle være i tvivl). Jeg kunne i princippet egentlig bare sidde og se filmen for hans skyld, og jeg kunne helt sikkert finde på at se filmen igen…..
Så det kunne være lækkert, hvis hans kone gav ham lov til at spille med i næste film også!
-For alle kvinders skyld i verden.
-knus en stor fan!

2 kommentarer

  • Cille

    Jeg var selv noget skeptisk, da jeg så filmen, da jeg ikke helt vidste hvad jeg skulle forvente efter alle de dårlige anmeldelser. Men jeg kan kun give dig ret – jeg synes den er SÅ god! Ellie Gouldings sang har kørt på repeat herhjemme siden jeg har set filmen, haha 😀

    ♥ – http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • SabinaZink

      Lige præcis! Så dejligt at høre 🙂 Ellie Goulding er jo bare så skøn at høre, og det gjorde bare lige det sidste for mig!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Personlig billedvæg