Tegneserie museum i Bruxelles

Jul hos Sabina

Jeg elsker julen, men jeg har ikke selv været så god til at jule i min egen lejlighed, og dette skulle der laves om på i år. Jeg har aldrig været vildt med meget julepynt og slet ikke på lidt plads, så jeg har valgt at sige ‘lidt men godt’ hjemme hos mig i år.

 

Julepyntet består af de fine røde bær, man tit forbinder med julen. (jeg kan selvfølgelig ikke huske, hvad navnet er på dem) Jeg synes, at de står så fint på mit sofabord og komplementere mit hjem, og så ved jeg, at de holder i lang tid, hvilket jo er fantastisk!

Udover de fine røde bær, har jeg valgt at dekorere mit spisebord med 4 glaskugler fra Søstrene Grene. Der er selvfølgelig altid en masse fine julekugler at vælge imellem derinde, men man må jo begrænse sig. Jeg valgte at købe glaskugler i sølv og lyserøde nuancer, idet disse farver passer bedst med mine andet interiør i denne del af lejligheden, og så er det jo altid fine farver at indrette med. Desuden passede de så fint til mit prinsesse stel fra Royal Copenhagen.

Endvidere bestemte jeg mig for, at jeg i år skulle have et kalenderlys. Jeg er normalvis ikke den største fan af dem, men Normann copenhagen har virkelig produceret den fineste kalenderlys i år, som jeg selvfølgelig måtte eje. Den står fint og enkelt på en underkop ved mit spisebord og harmonerer ved siden af mine glaskugler.

Det er ikke meget julepynt, men det er der, og det fungerer og giver julestemning for mig.

I kan se billeder af julepyntet på nedenstående billeder: IMG_0590 IMG_0591 IMG_0582 IMG_0583 IMG_0580 IMG_0581IMG_0579

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tegneserie museum i Bruxelles