Min lejlighed - Stuen

Min lejlighed – køkken

Så er det igen blevet tid til rundvisning af lejligheden. Denne gang er det blevet mit lille køkkens tur til en visning.

Jeg har i den sidste uge skrevet eksamen og skal i dag efter arbejde hjem og fejre jul, hvilket jeg glæder mig enormt til 🙂

Beskrivelsen af køkkenet ses imellem de nedenstående billeder: IMG_0485Mit køkken er ikke særlig stort, dog skal dette ikke hindre en lille fremvisning. Jeg er meget glad for små detaljer, og jeg mener, at dette er med til at skabe et hjem. I mit køkken har jeg f.eks. dette fine opbevaringsglas til sukker fra søstrene grene, som jeg er meget glad for. Min mormor har det samme opvaringsglas, og denne skaber derfor minder fra overnatninger og ferier hos hende og min bedstefar, da jeg var lille.

IMG_0484Jeg er stor fan af mærket Hay, og når det er lyserødt – så er det bare endnu bedre!

IMG_0483På mit lille køleskab hænger der billeder fra min barndom, billeder af min familie, samt billeder fra galla på HHX. Billeder, som jeg bliver glad af at se på, idet en del af dem fører tanker tilbage på netop disse dage.

IMG_0482På et af mine skabe, hænger der postkort i sort og hvid, som er købt på min ferie i Cuba tilbage i 2012. Disse billeder viser nogle af de smukkeste steder på Cuba, nemlig byen Havana og dets atmosfære.

Yderligere hænger der et citat fra min søde farmor, som jeg synes er meget smukt. Citatet lyder følgende: ” Der findes kun en virkelig lykke i livet – at elske og blive elsket”. Så fint og sigende efter min mening, og derfor skal det hænge fremme.

IMG_0481Jeg er ingen haj i køkkenet på nogen måde, og madlavning er hjemme hos mig simpelt og nemt. Derfor kan jeg dog godt lide at have kvalitetsprodukter, som bl.a. disse lækre krydderier fra Nicolas Vahe.

IMG_0477På mit spisebord, ligger denne Tintin bog. Jeg købte den i Bruxelles, da jeg var nede og besøge min bror. Og jeg glæder mig til at komme igang med at læse den i Januar, hvor jeg ingen eksaminer har!

IMG_0480Over mit spisebord, hænger denne fine hylde fra house doctor. På hylden er der 2 fine lyngbyvaser, den ene ny og den anden gammel, som jeg har fået af min mor. Yderligere står den fine designletters kop foran – jeg er blevet ret så vild med det brand!

Bogen er fra Helmut Newton og er både en fin coffeebook samt spændende at kigge i 🙂

IMG_0476IMG_0475Mine faverige stole er fra Idemøbler, og var egentlig først en midlertidige løsning. Men med tiden er jeg egentlig blevet ret glad for dem, og det kan godt tænkes, at jeg alligevel vil beholde dem.

IMG_0451Lamperne er fra house doctor. Et køb, som jeg er meget glad for. De matcher godt med min stil og interiør – lidt retro og fint.

IMG_0461

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min lejlighed - Stuen